Akiknek nincs Facebook-juk, azok hol tartják a kapcsolatot a barátaikkal?
Figyelt kérdés
Itt nem a való életre vagyok kíváncsi, hanem más felületekre.2015. jan. 30. 21:37
1/6 anonim válasza:
A valódi életnél nincs erre alkalmasabb felület. Még ha ezt a VR zombik képtelenek is megérteni.
2/6 anonim válasza:
Oké, a való élet nem érdekel. Akkor lássuk. Javaslom a telefont, Skype-ot és az e-mailt is. Posta és távirat is van.
A Failbook (szerencsére) egyiket se tudja helyettesíteni, bármennyire is akarná, és nagyon ellenszenves ezzel a mindenhová magát ráerőltető, gátlástalan, nyomuló stílussal.
Volt élet a Failbook előtt, és szerencsére utána is lesz.
3/6 anonim válasza:
Ahogyan régen. Facebook előtt is volt élet és emberi kapcsolatok.
4/6 anonim válasza:
Mar varom hova jut az emberiseg szemelyes interakciok nelkul. O szep uj vilag.
5/6 anonim válasza:
Kiegészíteném a kettest, a Viberrel, VK-val (ami orosz FB-nak is becéznek), de van 4chan is, meg a rengeteg más közösségi oldal, netes fórum, csevegő .... vagyis igen: a FB nélkül is meglenne az ember (az, hogy mennyire, az már más).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért tettem fel a kérdést, mert már régóta szeretném kitörölni a facebook profilomat, mert ki nem állhatom az oldalt! Csak ugye ott van az összes barátom, akivel ott tartottam a kapcsolatot a neten.
2015. jan. 31. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!