Meg tudom változtatni az ip m?
Figyelt kérdés
most kaptunk ujj modemet ami azt takarja hogy van benne router engem csak annyi érdekelne hogy hogyan tudom megváltoztatni az IP m mer bannt kaptam..2015. jan. 30. 21:19
1/8 anonim válasza:
Kérhetsz újat a szolgáltatódtól.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi .. csak úgy? nincs valami progi vagy valamit ha átírok ?
2015. jan. 30. 21:26
3/8 A kérdező kommentje:
vagy olyat is hallottam hogy ha ujraindítom ujj IP m lesz :D
2015. jan. 30. 21:31
4/8 anonim válasza:
Igen, csak úgy lehet új IP címet kérni, bár ez néhány ezresbe is fájhat. Használhatsz proxyt is, de az pl. torrentnél jelentősen lassítja a le/fel-töltést.
5/8 anonim válasza:
Fix IP esetén az újraindítás nem fog segíteni.
6/8 A kérdező kommentje:
milyen az a proxy s dolog ?
2015. jan. 30. 21:37
7/8 anonim válasza:
-mobiltelód van e,azon hogy változtatod meg a szolgáltatódtól kapott telefonszámot másikra
-na ugyanilyen a géped IP-je is ,a szolgáltatód neked adott egy ip számot ,azt slussz,
8/8 anonim válasza:
A proxy esetünkben semmit sem ér, mivel fontos az alacsony válaszidő, az ingyenes proxyknál ezt meg pont leszarják.
Húzd ki a modemed a 220-ból, dugd vissza és nézd meg, hogy változott-e az IP-d. Ha nem, akkor a szolgáltató tud több infót nyújtani, hívd őket fel!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!