Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg tudom változtatni az ip m?

Meg tudom változtatni az ip m?

Figyelt kérdés
most kaptunk ujj modemet ami azt takarja hogy van benne router engem csak annyi érdekelne hogy hogyan tudom megváltoztatni az IP m mer bannt kaptam..
2015. jan. 30. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérhetsz újat a szolgáltatódtól.
2015. jan. 30. 21:21
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi .. csak úgy? nincs valami progi vagy valamit ha átírok ?
2015. jan. 30. 21:26
 3/8 A kérdező kommentje:
vagy olyat is hallottam hogy ha ujraindítom ujj IP m lesz :D
2015. jan. 30. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, csak úgy lehet új IP címet kérni, bár ez néhány ezresbe is fájhat. Használhatsz proxyt is, de az pl. torrentnél jelentősen lassítja a le/fel-töltést.
2015. jan. 30. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Fix IP esetén az újraindítás nem fog segíteni.
2015. jan. 30. 21:34
 6/8 A kérdező kommentje:
milyen az a proxy s dolog ?
2015. jan. 30. 21:37
 7/8 anonim ***** válasza:

-mobiltelód van e,azon hogy változtatod meg a szolgáltatódtól kapott telefonszámot másikra

-na ugyanilyen a géped IP-je is ,a szolgáltatód neked adott egy ip számot ,azt slussz,

2015. jan. 31. 07:32
 8/8 anonim ***** válasza:

A proxy esetünkben semmit sem ér, mivel fontos az alacsony válaszidő, az ingyenes proxyknál ezt meg pont leszarják.

Húzd ki a modemed a 220-ból, dugd vissza és nézd meg, hogy változott-e az IP-d. Ha nem, akkor a szolgáltató tud több infót nyújtani, hívd őket fel!

G.

2015. jan. 31. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!