Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Firefox böngészőmmel van...

A Firefox böngészőmmel van problémám. Miért jelenít meg felugró ablakokat?

Figyelt kérdés

A böngészőm nem kért oldalakat jelenít meg pár napja. Az egész akkor kezdődött, amikor telepíteni akartam egy játékot, amit végül nem telepítettem, de már akkor vacakolt a böngésző. A tagnap azonban jelezte (egy új felugró oldalon), hogy elavult a Java és frissítsem, amit én meg is tettem, azonban számos nem kért programot is hozott magával. Én ezeket a programokat eltávolí1tottam a gépről, sőt az össze sütit töröltem, meg azokat a kiegészítőket, amik nem kellenek, még megjelennek nem kért oldalak: [link] (új oldalon) vagy [link] és [link] (ezek felugró ablakokban).

Az utolsó kettőről azt sem tudom mi az, csak egy-egy fehér oldalt jelenít meg. Az első meg kijelöl szavakat a weboldalakon, így rá tudok keresni, de engem zavar.

Sőt most újabban még a wifi csatalakozás sem működik, pedig az internet az működik, van jel, de a gépem azt jelzi, hogy "Nem állnak rendelkezésre kapcsolatok". Összefügghet a kettő?

Hogyan tudok megszabadulni ezektől? Telepítsem újra az egész Firefoxot?

Köszönöm előre is!

#felugró ablak #nem kért tartalom
2015. jan. 28. 15:48
 1/5 Dj.N4tk0 ***** válasza:

Lehet vírusos a géped:

Bitdefender Total Security-t ajánlom.

És lehet ,hogy nem használsz olyan programot ami a felugró blakokat,kértlen reklámokat blokkolja:

AdBlock Plus-t ajánlom.

Ezek után írj,hogy mi a helyzet. ;)

2015. jan. 28. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Töltsd le és futtasd le ezt a programot: [link]

Ha a találatok közt van olyan, amit nem szeretnél töröltetni, az elől vedd ki a pipát, a többit töröltesd a francba.

2015. jan. 28. 16:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Az Adblock Plus már telepítve van egy ideje. A tegnap ismét megnéztem, és újból ott volt 2 kiegészítő, amit nem én kértem. Azokat eltávolítottam és utána nem csinálta a kérdésemben leírtakat. Ma ismét jöttek felugró ablakok, és megjelentek kis ablakocskák a weboldalakon (miután nem kikapcsoltam, csak lecsuktam a laptopot). Persze megint volt egy ismeretlen kiegészítő, amit töröltem és megint megszűntek ezek a dolgok. Nekem csak az a fura, hogy eddig nem használt ilyen sűrűn nem kért kiegészítőket a böngészőm.

A másikkal kapcsolatban. A vírusirtó mellett használom még néha a Malwarebytes programot. Ha ezek mellett még használhatom, akkor kipróbálom majd ezeket is, de most ismét semmi gond.

2015. jan. 29. 14:08
 4/5 anonim válasza:

Hali!

Nekem is volt ilyen problémám, hogy a képernyőnek a felét ellepték a popupok és magától nyíltak meg új ablakok. Itt megtárgyaltuk, nekem bevált:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__65..

2015. febr. 2. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. A Malwarebytes Free nekem is megvan, le is futtatom. Még csak azt szeretném kérdezni, hogy ami az ott szereplő képen szerepel, azt is alkalmaztad (alaphelyzetbe állítottad a böngésződ)? ÉS ha igen, akkor könyvjelzők és minden eltűnt? Köszönöm.
2015. febr. 4. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!