Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt ezen az oldalon?

Mi történt ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Nagyobb szintü angol tudást igényel amit én már nemértek viszont érdekelne hogy mi történt igazából ezen a szerveren: [link]

Ha lenne valaki szives átolvasni a sárga és zöld szöveget és elmondani a lényeget azt megköszönném.

2015. jan. 28. 10:43
1 2
 1/11 Dj.N4tk0 ***** válasza:
62%
www.translate.google.hu
2015. jan. 28. 11:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok bravó mekkora segitség ... ha az egész szöveget leforditotta értelmesen akkor majd szólj köszi
2015. jan. 28. 11:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy ha a kezdőoldalon levő szöveget sem érted, akkor majd a játékkal elboldogulsz? Vagy minden oldalról csinálsz egy screenshot-ot és feltöltöd ide?
2015. jan. 28. 11:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Neked azzal nemkell foglakozni hogy én a játékban mit értek vagy mit nem.. de ezt az egész számteches maglajzot már nem. már alapbol az első sor sem ad értelmet ..all of our databases had been hijacked és a többi. SZÓVAL Ha végre jönne már egy értelmes hozzászoló annak nagyon örülnék
2015. jan. 28. 12:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem érted a szöveget, de más, bajlódjon vele - te helyetted.

Miért nem fordítod le magadnak?

2015. jan. 28. 12:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Egy kérdésbe kérdésket jösz feltenni . neked is gratulálok
2015. jan. 28. 13:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Átolvastam a szöveget.

Arról szól, hogy 2014 decemberében angol nyelvtanfolyamot indítottak kezdőknek. Eddig 16,641-en tettek sikeres nyelvvizsgát, és csak 302 embernek bukott meg. Január 22-én egy újabb tanfolyam indult, aminek az eredményét még várják. Azt javasolják, hogy akinek kevés a pénze, fizessen be náluk a kezdő angol csomagra, mert most akciós még februárig!

2015. jan. 28. 13:08
 8/11 A kérdező kommentje:
HAHAHA ... ja nem... ugye már majdnem elhitted hogy vicces voltál..
2015. jan. 28. 13:16
 9/11 anonim válasza:
Egy szép hétfői nap, barátnőm közölte velem, hogy valaki viccesnek tartotta ha babrál a szerverrel, ezért oda minden karakter, cuccok, pénz...stb >< De asszem, most azon vannak, hogy helyreállítsák a szervert.
2015. jan. 31. 16:49
 10/11 anonim ***** válasza:

A komentelőknek azt szeretném mondani nézennek körül a környezetükben , hogy körülbelül ,hány %-uk tudná a lap szövegét teljes egészében lefordítani . Egyáltalán ha ő maguk képesek-e rá . Ha nem vagy csak egyszerűen nincs kedvük segíteni az nem segít .

Mi jogon várja el akárki akárkitől ,hogy beszéljen egy nyelvet . Mi van ha nem tanulta anno , vagy egyszerűen NINCS SZÜKSÉGE RÁ ? Ja és nézétek már meg mit dob ki a google fordító !

Sajnálom én sem tudok neked segíteni .

2015. febr. 14. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!