Mi történt ezen az oldalon?
Nagyobb szintü angol tudást igényel amit én már nemértek viszont érdekelne hogy mi történt igazából ezen a szerveren: [link]
Ha lenne valaki szives átolvasni a sárga és zöld szöveget és elmondani a lényeget azt megköszönném.
Nem érted a szöveget, de más, bajlódjon vele - te helyetted.
Miért nem fordítod le magadnak?
Átolvastam a szöveget.
Arról szól, hogy 2014 decemberében angol nyelvtanfolyamot indítottak kezdőknek. Eddig 16,641-en tettek sikeres nyelvvizsgát, és csak 302 embernek bukott meg. Január 22-én egy újabb tanfolyam indult, aminek az eredményét még várják. Azt javasolják, hogy akinek kevés a pénze, fizessen be náluk a kezdő angol csomagra, mert most akciós még februárig!
A komentelőknek azt szeretném mondani nézennek körül a környezetükben , hogy körülbelül ,hány %-uk tudná a lap szövegét teljes egészében lefordítani . Egyáltalán ha ő maguk képesek-e rá . Ha nem vagy csak egyszerűen nincs kedvük segíteni az nem segít .
Mi jogon várja el akárki akárkitől ,hogy beszéljen egy nyelvet . Mi van ha nem tanulta anno , vagy egyszerűen NINCS SZÜKSÉGE RÁ ? Ja és nézétek már meg mit dob ki a google fordító !
Sajnálom én sem tudok neked segíteni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!