Dancsó Péterrel mi a frász történt?
Régen imádtam a Videómániát, még a Kis Vukk bemutatót, és a hasonló filmbemutatóit, amik viccesek voltak és a filmek valóban nevetséges logikai hibáiból, és nevetséges képi megvalósításaiból csinált viccet. Vagy például a Vespa bemutatójánál a film poénja a sztereotípiák megfordítása volt.
De mostanában, elkezdte ezt a vlogparódiát még régebben, ami egyszer még vicces volt, de aztán megtudtam, hogy egy valós személyt figuráz ki, és mindjárt tűnt inkább végtelen szemétségnek, mint viccesnek, pláne sokadik alkalommal.
Aztán az I-re a pont amikor jött a szexbirka, és egy játékpisztolyt dugdosott a seggébe és hasonló...úgy érzem veszett az intelligens része a műsornak, és valahogy ő maga is beképzelt lett, sokáig lehetett rá fogni, hogx ő ezt mind iróniából teszi, és ez a hatalmas poén, de már nem az.
Mi történt? Hol csúszott el ez a történet? Az új filmbemutatóiban is már csak a bevágásos poénok maradtak, aminek semmi köze a film szakmai oldalához, pedig eredetileg ez erről szólt nem? Bírálni a magyar filmeket szakmai, és történeti gagyiságuk miatt...
Mi történt?
Régebben én is sokkal jobbnak tartottam őt, a birkás dolgokon, meg az egyéb ilyen dolgain néha mosolygok, de 3 videó alatt 1 jó pillanat nem elég. A mélypont szerintem a Majkával közösen készített videó volt, semmi bajom nincs vele sem, de hogy abban egy parányi humor nem volt, az is biztos.
Még fel vagyok rá iratkozva, de egyre kevesebb videójára kattintok rá. Remélem, egyszer azért még visszakacsint a magyar filmek kritizálásához, mert azt jól össze tudta rakni.
Én azt mondom, hogy azzal nincs semmi probléma, hogy a szexuális humor megjelenik a videóiban. Nem kell úgy túlreagálni azt a durván 3 másodperces jelenetet.
Szerintem egy nagyon tehetséges ember, csak tudod, az ember előbb-utóbb kifogy a poénokból. Viszonylag rövid idő alatt túl sokat adott ki magából, és belelépett a humoristák örök csapdájába.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha az idősebb korosztályhoz tartozol, akkor emlékszel még a Szeszélyes Évszakok című műsorra. Nem volt véletlen, hogy évente mindössze 4 alkalommal jelentkezett, és nem azért, mert az átkosban ne szerettek volna az emebrek nevetni, hanem egyszerűen azért, mert egy humoristának pár hónap mindenképp kell ahhoz, hogy igényes, összeszedett és valóban humoros produkciót összeállítson. Aki túl gyakran csinálja, az előbb-utóbb kifogy a humorból, és erőltetett, vontatott lesz az egész.
Másrészt: egyszerűen nincs olyan film, amivel érdemben tudna foglalkozni. Magyar filmek alig készülnek, amiket pedig érdemes volt kielemezni, azt már rég megtette.
Viszont az elvárás megvan, a nézői/feliratkozói elvárják, hogy időről időre valamivel előálljon, nem teheti meg azt, hogy vár egy évet két videó között.
Értem mit mondasz és igaz ami igaz, én megértem, hogy az ötletek tára sem feneketlen kút, viszont a szexbirka nem csak három másodperc, minden videóban ott van, sőt saját videót is kapott...nem szexuális humornak érzem, etéren igencsak szabad szájú vagyok, inkább primitív, ahhoz képest, hogy egy éve még operatőri munkáról és vágásról ment a szó...most meg...
Tudom jól, hogy a néző mindig többet akar, de szerintem ha nem is egy évet, de valamennyit lehet várni egy kreatív ötletre, bár az ő videóiban gyakran érzem azt, hogy "ezeknek jó lesz...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!