A Youtube lejátszási lista szerkesztéséből hova tűnt a listaelem elejének és végének a meghatározhatósága?
Figyelt kérdés
Korábban tudtam olyat csinálni a Youtube lejátszási listán belül egy elemnél, hogy meghatároztam, hogy a lista egyik videóján belül mettől meddig játsszon le. Most új felülete van az egész Youtube-csatornaszerkesztésnek és nem találom. Valaki tudja a választ? Vagy ez a lehetőség megszűnt? A korábban így szerkesztett lejátszási listaelemeket ugyanúgy lejátssza, ahogy meghatároztam, hogy mettől meddig, ne a teljes videót, de hol tudok ilyet szerkeszteni ezután?2015. jan. 26. 11:42
1/2 anonim válasza:
Sajnos ez 2014 decembere óta nem elérhető...
Valaki rájuk kérdezett, és ez volt a válsZ:
"The ability to edit the start and end times of individual videos within a playlist has been sunset due to recurring breakages and very low usage. Creators will no longer see this option in the playlist editing UI."
VAGYIS, kb ezt: mivel kevesen használták, kivettük ezt a funkciót...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ; sajnos egy angol nyelvű fórumban tapasztaltam, hogy többeknek ugyanez a problémája, tehát nem nálam van a hiba. Én csak privátban használtam bizonyos lejátszási listáimnál, tehát amiket csak én láttam, csak saját magam számára hoztam létre ezeket a listákat és benne a videók szakaszait, hogy mit halljak / lássak. Úgyhogy így persze, hogy "kevesen használták ezt a funkciót", ha így az enyémet se láthatták. Vagy mégis...? :-)
2015. jan. 28. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!