Jocó83 kérdése:
Mi van a Horror site torrent oldallal? Tegnap még volt, ma már valami Mesevilág vagy mi van helyette!
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 10:32
1/10 anonim válasza:
Profilt váltottak, nézz te is mesét!
2/10 A kérdező kommentje:
Ez most komoly ?
2015. jan. 26. 11:56
3/10 anonim válasza:
Halál komoly. Nevelés alatt vagy. Tessék Micimackót nézni.
4/10 anonim válasza:
Így igaz, Micimackó sokkal értékesebb.
5/10 soltichan válasza:
Szerintem rendszer karbantartást végeznek vagy az is lehetséges, hogy összeomlott a szerverük. Esetleg lefoglalták az illetékesek. Remélem, hogy ez utóbbi nem igaz. Ha helyre áll biztosan küldenek majd egy mailt. Az sem kizárt, hogy egy új dizájnnal kedveskednek majd.
6/10 anonim válasza:
A mesevilág már régóta létező, valóban mese öldal. Lehet, hogy a másik úgymond összeolvadt vele, ilyenkor a korábbi felhasználónévvel használhatod az új oldalt, de erről szerintem kéne kapnod üzenetet a regisztrált emailcímedre. Én így kerültem be a Bithumenre a HDevoról meghívó nélkül, átvették a felhasználókat. Itt elég éles a kontraszt a két oldal között a nevük alapján, de azért én is jó mesenézést kívánok.
7/10 soltichan válasza:
Nem is olyan éles. A Grimm mesék igazi horrorok, ha jobban bele gondolunk. Pl; Hófehérke, Jancsi és Juliska, stb...
8/10 anonim válasza:
Hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba (én az egyik moderátor voltam), a tulaj egyetlen szó nélkül eladta a trackert, még a legmagasabb rangú staff tagokat sem értesítette.:(
A régi staff csinált egy új horror-trackert, reggeleni már lehet, de egyenlőre még béta, tervek szerint jövő héttől indul:
A "kedves" tulaj ezért a húzásért pedig megérdemelné, hogy kitegyem a nevét, címét, még a bankszámlaszáma is megvan, ugyanis előszeretettel tarhált az "oldal" javára...
9/10 mejicano válasza:
Csak nem a kedves steve- ről van szó? Engem kirakott, mert bunkó módon pm- ezett, én meg az üzifalon merészeltem válaszolni hasonló stílusban, úgyhogy kinézem belőle ezt a tahóságot is
10/10 anonim válasza:
Talált, süllyed.:) Engem is rakott ki 200 feletti aránnyal, mert mertem normálisan kritizálni az akkori kis kedvencét, de régi dolgok ezek, több staff-tag is tudna mesélni sokmindenről ,ég, tárhely-bérlet fizetésekről, feltört trackerrekől, ami az egyik staffvezetőé volt, a bűne annyi volt, hogy nem az illetőtől bérelte a szervert, különböző paypal számlákról, amik elvileg az oldal fejlesztését voltak hívatni,ehhez képest az ősrégi 10 perc alatt töltő oldal motorja volt az utolsó percig....de..régi dolgok ezek, a site szép volt, jó volt, kár hogy a tulajt elsősorban a profit motiválta. Reméljük az utód tracker is lesz annyira sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!