Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom facebookon...

Hogyan tudom facebookon beállítani az idővonalamat így?

Figyelt kérdés
Azt szeretném elérni, hogy ha egy olyan ember van az idővonalamon, aki nem az ismerősom, akkor ne tudjon rákattintani a profilképemre és kinagyítani azt, illetve ugyanezt a borítóképemmel. Másnál is láttam, de én nem találtam erre vonatkozó opciót a beállításokban.
2015. jan. 25. 02:24
 1/2 misisanta válasza:
Menj rá a "profilképek" illetve a "borítóképek" albumra. Állítsd be a láthatóságát arra, hogy csak ismerősök láthassák. Elméletileg ezentúl nem tud rákattintani egyikre sem a "nemismerős". Viszont egy Google Chrome pluginnel(photo zoom for facebook) kattintás nélkül is ki lehet nagyítani :P de miért akarod lerejteni a profilképed?
2015. jan. 25. 09:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia

Előszor is koszi a választ, másrészt pedig a kérdésedre felelve azért szeretném elrejteni, mert nem szeretném, hogy olyan emberek nézegessék a képeimet, akik nem az ismerőseim, ha akar valamit bejelol, én meg visszaigazolom. Az a chrome plugin nekem is megvan, az olyan lustáknak, akik nem szeretnek kattintani, mint én, azoknak tokéletes. :D

2015. jan. 25. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!