Hogyan tudom facebookon beállítani az idővonalamat így?
Figyelt kérdés
Azt szeretném elérni, hogy ha egy olyan ember van az idővonalamon, aki nem az ismerősom, akkor ne tudjon rákattintani a profilképemre és kinagyítani azt, illetve ugyanezt a borítóképemmel. Másnál is láttam, de én nem találtam erre vonatkozó opciót a beállításokban.2015. jan. 25. 02:24
1/2 misisanta válasza:
Menj rá a "profilképek" illetve a "borítóképek" albumra. Állítsd be a láthatóságát arra, hogy csak ismerősök láthassák. Elméletileg ezentúl nem tud rákattintani egyikre sem a "nemismerős". Viszont egy Google Chrome pluginnel(photo zoom for facebook) kattintás nélkül is ki lehet nagyítani :P de miért akarod lerejteni a profilképed?
2/2 A kérdező kommentje:
Szia
Előszor is koszi a választ, másrészt pedig a kérdésedre felelve azért szeretném elrejteni, mert nem szeretném, hogy olyan emberek nézegessék a képeimet, akik nem az ismerőseim, ha akar valamit bejelol, én meg visszaigazolom. Az a chrome plugin nekem is megvan, az olyan lustáknak, akik nem szeretnek kattintani, mint én, azoknak tokéletes. :D
2015. jan. 25. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!