Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook - ilyenkor is kiírja,...

Facebook - ilyenkor is kiírja, hogy "látta"? Lent

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy ha fent, csak az üzenet ablaknál ( ahol pirosan jelzi h üzenetem jött), megyek rá, és nézem meg, ki írt, de nem nyitom meg magát az üzenetet, úgy is kiírja a másik félnek, hogy láttam?

van 1-2 ismerősöm, aki elvárná h azonnal válaszoljak. így ha tudom h ők írnak, nem nyitnám meg addi g az üzenetet, amíg nincs időm válaszolni.

2015. jan. 25. 00:59
 1/5 anonim válasza:
Olyankor nem írja ki. :)
2015. jan. 25. 01:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. De használj blokkolót, és akkor nem írja ki addig, amíg te meg jelölöd, hogy láttad.
2015. jan. 25. 01:34
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :) ilyen blokkolót hol találok? még eszembe jutott, h ha olvasatlannak jelölöm az üzenetet, akkor mi a helyzet? kiírja h láttam, v sem?
2015. jan. 25. 14:22
 4/5 anonim válasza:

nőről van szó?

zaklatnak? :)

2015. jan. 25. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Amit eddig használtam, azt törölték, de van itt másik, ezt még nem próbáltam, hogyan működik, de elvileg jó. Ha nem Chrome-ot használsz, akkor nem tudom, más böngészőn is van-e ilyen. [link]
2015. jan. 25. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!