Mikor van a Vodafone-nál számlazárás? Más is tapasztalja ezt a mobilinternetével?
Február 6-ikán a névnapi SMS mellé kaptam egy másikat is, gondolom kedvességből, hogy átléptem a 4 gigás korlátomat, ezért botrányosan lassúra csökkentették a netemet, számlazárásig.
Ez azért furcsa, mert gyakorlatilag semmit nem csinálok a gépen, és egyszerűen a modem szívja le az adatot. Nem megy semmi, se böngésző, torrent pláne nem. Alig használtam a netet hétvégén, illetve előtte, a mutató is mindössze 2 gigánál jár.
Lehet, hogy a modememnek van valami baja? Mielőtt erre váltottam, három évig használtam a "szappantartó" típust, ám az meghibásodott, és az 5 gigás csomagot is megszüntették (amit megjegyzem, sosem használtam ki, általában 2-3 giga volt a havi adatforgalmam).
tudtad hogy ha egy oldalt megnyitsz az is letöltés???
na ezért jo a korlátlan internet
Köszi, nem azt kértem, hogy hülyének nézz, hanem hogy segíts. Írtam, hogy akkor is pörög a számláló, ha nem csinálok semmit. És írtam azt is, hogy a semmi alatt azt értsd, hogy nem nyitom meg a böngészőt sem, csak az internet programját.
Ha fizeted a három különböző lakhelyemre a korlátlan, szélessávú internetet, amik között ingázom, akkor majd én is pofázok, hogy milyen jó az.
egyáltalán nem néztelek hülyének...
de lehet az vagy ha szépen nem tudsz válaszolni
ne pofázz akkor annyit...hivd a szolgáltatot..ök többet fognak tudni neked mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!