A UPC routerén mit és hogyan kell beállítani, hogy installálni tudjak egy NAS-t?
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 20:18
1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként egy Synology DS115j-ről van szó, és a UPC router beállításaiban forwardoltam a 23-as portot, de nem tudom installálni sehogyan. A webes Assitant 15%-nál leáll és a 23-as porttal van valami érthetetlen baja formatálás közben. A gépen lévő Assistant meg meg se találja a lokális hálózaton.
2015. jan. 23. 20:42
2/6 anonim válasza:
Szerintem a router-en semmit nem kell állítgatnod. Kap dhcp-n egy ip-t, aztán eléred a hálón belülről.
3/6 A kérdező kommentje:
Itt a gyakorikérdéseken is mondta már valaki, hogy szívni fogok a beállításokkal.
Konkrétan elindult a particionálás. És 15%-nál írta ki ezt a hibaüzenetet:
An error occured during installation. The telnet service of DiskStation is turned on for error determination. Please configure your router to forward port 23 to DiskStation, and then contact Synology online support. (21)
2015. jan. 23. 21:00
4/6 anonim válasza:
Jaa... Hát ez a forward neked akkor kell, ha felhívod ugye az amcsi supportot, és elbeszélgetsz velük. :->
De ha már felhívod őket, akkor ők is elmagyarázzák lépésről-lépésre, hogy mire gondolnak.
5/6 A kérdező kommentje:
máshogy nem tudom megoldani, minthogy felhívjam őket? Magyarországon nincsen kirendeltségük? Valaki nem használja UPC-vel, aki tudna segíteni?
2015. jan. 23. 23:37
6/6 A kérdező kommentje:
ip-t kapott, a [link] weboldal látja, és el is kezdi intallálni de a particionálás 15%-ánál írja ki ezt a hibát
A gépre telepített Synology Assistant viszont nem látja a NAS-t!
2015. jan. 27. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!