Telefonon megy a wifi, gépen nem. Miért?
Adott egy TP-Link841-N router. Feltelepítettem a cd-vel a gépre, utána működött, legközelebb, mikor bekapcsoltam a gépet, elszállt. A cd onnantól kezdve használhatatlan. Jó, akkor beállítom manuálisan, gondoltam én. Kerestem hozzá leírásokat, mindent beállítottam azok szerint, és telefonon rá is tudok csatlakozni a wifire, de gépen nem megy (kettőn is próbáltam), eleve meg sem jelenik a létrehozott profil a vezeték nélküli hálózatok között.
A net megy simán, ha bedugom a gépbe a modemből, illetve úgy is, ha a routerbe dugom a modemet, és a routert kötöm össze a géppel, de ha kihúzom a kábelt, megáll a tudomány. Van amikor olyan szinten behülyül, hogy a vezetékes net sem megy, nem azonosítható hálózatot ír ki, de ilyenkor egy letiltás-engedélyezés, gépújraindítás kombó orvosolja a problémát, és visszatérünk a kiindulópontba: vezeték nélkül nem tudok netezni.
Valakinek nincs valami tippje? Mac klónozás megvolt, Lan címet is próbáltam állítani.
Az a vicc, hogy ugyanilyen routert raktam össze valakinek múlt héten, és azóta is gond nélkül működik.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!