Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet megszabadulni a...

Hogyan lehet megszabadulni a WEBSEARCH-tól?

Figyelt kérdés
Amit ír a sok weboldal, hogy most azonnal le is tölthetem az eltávolító programot, nem hiszek neki.

2015. jan. 23. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Jaj még visszagondolni is rossz nagyon arra a förtelemre hiddj nekem amit tenned kell:

Futtasd:Malwarebytes's Antimalware

Adwcleaner

Hitman Pro

Ha ezek nem válnak be megpróbálhatod manuálisan törölni:Start-vezérlőpult-programok eltávolitása-ott ilyeneket keress:Cursormania,Astrology Bar,És hasolnó amit nem láttál és nem használsz de toolbar legyen a végén de sztem a programok amiket fent irtam többet segítenek logika:miért hazudnának az oldalak mi hasznuk van belőle?!És ajánlom a Web Of Trust kiegészitőt amely mindennél mutat egy karikát:zöld biztonságos világoszöld:biztonságos

Sárga:Nem biztonságos virusos és gyermeknek nem való tartalmat is tartalmazhat

Piros:Nem biztonságos virusos és gyermeknek nem való tartalmakat is tartalmazhat

A kettő nem ugyan az ha piros sokkal többen szavaztak hogy virusos az oldal amire éppen menni készülsz!

2015. jan. 23. 15:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a mindenre kiterjedő választ. Megpróbálom az ajánlott lépéseket. Közben itt az oldalon rátaláltam ugyan ilyen problémával küszködő kérdezőkre. Csak mivel látássérült vagyok igen nehezen akadok a problémákkal küszködő felhasználókra. És még a türelmét is köszönöm. Találkoztam már olyan válaszadókkal, akik ilyen esetben nem éppen udvariasan közölték, hogy jobb lenne, ha körülnéznék!!
2015. jan. 23. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:
S i k e r ü l t!!! Talált 238 db valamit.Különben a vezérlőpult programok... nem volt semmi olyan, amit korábban nem láttam. Jól elbújtak.Még egyszer nagyon köszönöm.
2015. jan. 23. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen ha még van szükséged segitségre akármilyen virussal kapcsolatban irj nekem priviben:) és sajnálom hogy látássérült vagy.Nekem amúgy sikerült törölnöm ezek nélkül is de neked egy nagy csomag virusod volt:D
2015. jan. 24. 10:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felajánlást. Visszatérve a témára, a Windows defenger akkor miért van? Le lehet törölni? Soha nem prittyegett, hogy gond van. Ki is kapcsoltam.További szép napot!
2015. jan. 25. 06:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Neked is!Azért mert a windows defender egy 2 perc alatt összeálitott semmi a microsofttól tegyél Fel Panda Free Antivirust!
2015. jan. 25. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!