Miért nem tudok E-mail, ben file-okat feltölteni?
Figyelt kérdés
Már százszor csináltam, hogy az E-mail mellé csatoltam,egyszerű szöveges csatolmányokat, dokumentumokat.Most meg egyszerűen nem tölti fel sem a citrom e-mail címemen, sem a freemail-esben sem.Szerintem semmit nem állítottam el a gépen,decemberben még többször használtam.A mentés opció be van kapcsolva.Köszi előre is.2015. jan. 22. 16:21
11/16 anonim válasza:
Szerintem ha Gmail-re váltasz (oda átirányítod a citromos és a freemail címed is) akkor sok idegeskedéstől megkíméled magad, nekem csak freemail-lel voltak tapasztalataim, egyre megbízhatatlanabb volt, ismerősök is panaszkodnak nekem (akik még használják) hogy elvesznek leveleik amelyeket nekik küldtek ismerőseik...
12/16 A kérdező kommentje:
ha átirányitom az olyan mint a telefonon a hívás átirányítás? tehát akkor megkapom azokat az E-mail -eket amiket a citromosra kapok?
2015. jan. 24. 15:52
13/16 anonim válasza:
Igen, ha átirányítod mindkét citromail-es címedet Gmail-re akkor a Gmail-re beérkeznek a levelek, amelyeket a citromail-es címeidre küldtek.
Gondolom be lehet állítani hogy milyen átirányítás legyen, átirányítás/maradjon egy másolat citromail-en is vagy ne maradjon egyáltalán.
14/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen szerintem átirányítottam, majd holnap kiderül működik e, mert mindennap kapok e- mailt álláskereső portálokról,kössz a tanácsadás.
2015. jan. 24. 16:48
15/16 A kérdező kommentje:
A legujjabb fejlemény,valahogy észhez tért a rendszer,küldeni is tudok és megjöttek az E-mailok amiket saját magamnak küldtem.Most akkor mi volt? Lehet hogy nem is vettem volna észre hogy sz..rakodik ,ha csütörtökön nem kellett volna önéletrajzot küldenem álláshírdetésre.
2015. jan. 24. 19:08
16/16 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom a Mozilla Thunderbird levelezőt, három postafiókomat kezeli, semmi gondom nincs vele. De ezek Gmail, illetve Mailbox postafiókok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!