Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom megnézni a jelszava...

Hogy tudom megnézni a jelszavamat és a felhasználónevemet?

Figyelt kérdés
Van egy ruterünk de az nem a miénk mi csak egy embertől kaptuk. És így nyílt a wifi. Azt tudom,hogy hogy kellene lekódolni de addig be kell jelentkezni,de én nem tudom se a jelszót se a felhasználónevet. Légyszives segítsetek mondjátok hogy tudom megoldani! (Az hogy áramtalanítok kihúzok minden kábelt majd resetelem nem működik)

2015. jan. 20. 18:59
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy T-home, és Irelli fajtájú. Kérlek segítsetek! Nagyon fontos!
2015. jan. 20. 19:01
 2/13 anonim válasza:

admin

admin

Ezt próbáltad?

2015. jan. 20. 19:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen. Amiket próbáltam: admin-admin;user-admin;admin-password;user-password;3play-3play;3play- (senmi);user- (semmi);admin- (semmi). És ezek egymással való kombinálását :(
2015. jan. 20. 19:08
 4/13 anonim válasza:
Hosszan nyomva a resetet?
2015. jan. 20. 19:13
 5/13 A kérdező kommentje:
1 tűvel 30 mp-ig nyomtam,de nem történt semmi
2015. jan. 20. 19:44
 6/13 anonim ***** válasza:
biztos a megfelelőt nyomtad?, elég pici lyukban az a reset gomb
2015. jan. 20. 20:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen az biztos! És amikor nyomtam utána ki is kapcsolt majd újraindult, de nem történt semmi. Ezt irták a fórumokon hogy akkor resetelődni kellene és nem lenne jelszó vagy olyasmi lenne hogy 3play-3play(vagy valami hasonló),viszont ehhez képest jelszó nélkül nem enged be :( Ha próbálgatom akkor se :(
2015. jan. 21. 06:49
 8/13 anonim ***** válasza:
esetleg ha tudnál jobban pontosítani a típusán, akkor könnyeben találnánk meg a megoldást
2015. jan. 21. 10:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :( annyit tudok hogy a T-home-tól van és Irelli és hogy [link] ezen lehet elérni a bejelentkező panelt, De ezen kívül semmi mást sajnos
2015. jan. 21. 15:03
 10/13 anonim ***** válasza:
nálam, már a kezdő oldalon le van írva az About résznél például az hogy: Model: Cisco EPC3925, esetleg ha nálad is van ilyen akkor nyomasd ide a model-t
2015. jan. 21. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!