Valami olyan videó megosztó (folyt. )?
... Ahova fel tudok tölteni majdnem 2 órás, 700-750 MB-os videót (filmet, tehát olyan kéne ahonnan nem törlik a jogok miatt) 720P-ben (vagy is HD-ben) ? Az sem baj, ha csak kisebb videót lehet feltölteni, csak ne keljen 100 felé vágni. Az indavideó pl. jó lenne... Ott 500 MB a limit, tehát 2 részben fel is tölthetném, csak az a baj, hogy ott a képminőséget lerontja. :/
Ezért kéne más!
Előre is köszönöm!
Hát én inkább olyat szeretnék ahol online tudják nézni az emberek, bár tudom, túl magasak az igényeim és ha találnék is ilyet valószínűleg 1x törölnék. Úgyhogy végül is jó a torrent is...
Az a baj, hogy azt viszont nem tudom pontosan, hogy megy (sajnos nem vagyok túl okos ilyen dolgokhoz) :D µTorrent-el torrent létre hozása, és utána? + hova tudnám feltölteni a torrent file-t? A piratebay tudtommal most lehúzta a rolót, az isohunt pedig nem tom... Ha az jó akk oda meg próbálom majd.
Egyébként köszönöm a választ ment a pont! :)
A dailymotion nem rossz, viszont oda azt hiszem 1 óra a limit.
Esetleg fenntartasz egy blogot és google drive-ból ágyazod be a videókat, youtube-ra pedig csa egy előzetest teszel fel. Viszont ez limitálni fogja a forgalmat és ingyen csak 15GB tárhellyel gazdálkodhatsz ( kb 20-22 videó ).
Köszönöm utolsó ez még jól fog jönni... Amúgy egyelőre a kickass-ra raktam őket, hogy egy ismerősöm letöltse.
(Tényleg nem 750MB)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!