Mi a bánat lehet a panoramio.com-al?
Elhelyeztem pár képet a térképre, eltelt 10 nap, megjelentek a Google Earth-ön, de két nap után meg eltűntek a térképen. Mikor feltöltöttem a képeket, mindegyiket elfogadták (a képeken ott volt a panoramio logója). Máig nem jellennek meg a megadott koordináta helyen. Pár hét múlva töltöttem fel újabb képeket. Elhelyeztem őket a térképen. Egy nap alatt elfogadták azokat is. Már majdnem fél hónap telt el, azóta nem jelennek meg a Googel Earth-ön.
A súgóban van olyan űrlap, ahol megkell adni azon képek ID-számát, amelyekkel valami nem stimmel. Kipróbáltam. Azt a hibaüzenetet kaptam (olyasmit), hogy a képeket csak egyszer lehet elbírálni.
Mit lehet a probléma?
Vagy lehet, hogy a Google Föld sz*akodik?
"Amit tudnod kell a kiválasztási folyamatról
A Panoramio nagyjából havonta egyszer küldi át a fotókat a Google Earth-nek. Nézd meg az átviteli dátumokat, hogy mikor volt az előző és mikor lesz a következő átvitel. Csak akkor jelennek meg a fotóid a Google Earth-ben, ha az előző átviteli dátum előtt el lettek fogadva.
...
Nem lehet megnézni az összes fotódat a Google Maps-en."
Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!