Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a bánat lehet a panoramio.c...

Mi a bánat lehet a panoramio.com-al?

Figyelt kérdés

Elhelyeztem pár képet a térképre, eltelt 10 nap, megjelentek a Google Earth-ön, de két nap után meg eltűntek a térképen. Mikor feltöltöttem a képeket, mindegyiket elfogadták (a képeken ott volt a panoramio logója). Máig nem jellennek meg a megadott koordináta helyen. Pár hét múlva töltöttem fel újabb képeket. Elhelyeztem őket a térképen. Egy nap alatt elfogadták azokat is. Már majdnem fél hónap telt el, azóta nem jelennek meg a Googel Earth-ön.

A súgóban van olyan űrlap, ahol megkell adni azon képek ID-számát, amelyekkel valami nem stimmel. Kipróbáltam. Azt a hibaüzenetet kaptam (olyasmit), hogy a képeket csak egyszer lehet elbírálni.

Mit lehet a probléma?

Vagy lehet, hogy a Google Föld sz*akodik?

2015. jan. 18. 19:50
 1/2 CspCsj ***** válasza:

"Amit tudnod kell a kiválasztási folyamatról

A Panoramio nagyjából havonta egyszer küldi át a fotókat a Google Earth-nek. Nézd meg az átviteli dátumokat, hogy mikor volt az előző és mikor lesz a következő átvitel. Csak akkor jelennek meg a fotóid a Google Earth-ben, ha az előző átviteli dátum előtt el lettek fogadva.

...

Nem lehet megnézni az összes fotódat a Google Maps-en."

Forrás: [link]

2015. jan. 19. 11:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Valami valóban nem stimmel, én is feltöltöttem pár képet mintegy egy hónapja, a legutolsó már ott van a Google Earth-ben, de a többiről semmi. De ha utcaképet nézek, akkor alul a sorban bezzeg megjelenik az összes feltöltött képem.
2015. febr. 4. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!