Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen jelszót adott az...

Milyen jelszót adott az internetszolgáltató a routerhez?

Figyelt kérdés

TP-Link routert szeretném beállítani (T-Home).

Azt írják neten, konfigurálásnál PPPoE opciót válasszam, majd írjam be a felhasználónevet+jelszót, amit a szolgáltatótól kaptam.

Ezeket hol találom meg? Rajta van valamelyik szerződésen, számlakivonaton, akármin? Nem emlékszem, hogy kaptam volna ilyet.

Most cseréltem le a routert, előzőleg is TP-Link volt, de nem PPPoE beállításon, hanem Dynamic IP-n. De ezt most bárhogy konfigurálom, nem működik, csak ha hozzá sem nyúlok a beállításokhoz. Amin jelszór változtatok, már azt írja ki mobilon, hogy helytelen jelszó.

Mi a teendő? :/

2015. jan. 18. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:
a szerződésben benne kell lennie, igaz mi invitelesek vagyunk de az első vagy második lapon van rajta
2015. jan. 18. 14:28
 2/2 A kérdező kommentje:
megnézem, köszi!
2015. jan. 18. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!