Facebook, eltűnt ismerős?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm hirtelen eltűnt facebookról. Hiába írom be a nevét a keresőbe, nem ad ki semmit. Telefonon beszéltünk, mondta, hogy ő sem talál engem, nem törölte magát, nem tiltott le, semmi ilyesmi nincs a képben. Hogyan lehetne megoldani a dolgot?2015. jan. 15. 21:01
2/5 anonim válasza:
vagy ha megadja neked a facebook címét, az url-t (pl . facebook.com/kispista58 akkor ha az beírod a böngészőbe, akkor elvileg meg kell, hogy nyissa a profilját, ha meg valami hülye hibaüzenetet ír ki, valami olyan szöveggel, hogy nem elérhető az az oldal akkor tiltva van valamelyikőtök a másiknál
3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltuk az URL-es megoldást, de azt írta, hogy sajnos nem elérhető. Biztosan nincs tiltva mert többször is megnéztük.
2015. jan. 15. 21:16
4/5 anonim válasza:
pedig ha arra azt írja, hogy nem elérhető akkor valamelyikőtöknél tiltás van... előfordulhat, hogy a facebook hülyült meg, max írjatok supportnak.
nekem pl. néha törlődnek ismerőseim, volt olyan is, hogy valaki bejelölt visszaigazoltam és utána mégse volt az ismerőseim közt és megint felvett :D aztán csodálkoztunk is, hogy mi van mert én visszaigazoltam elsőre is...
5/5 mirjam777 válasza:
Szia, megkérdezhetem mi lett a megoldás, mert én is ebbe a cipőbe léptem, köszi ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!