Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerzői jogok igazolása a...

Szerzői jogok igazolása a YouTube irányába, ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Youtube-parner vagyok,és sok videómnál kiír egy felkiáltójelet,hogy nincs bevételszerzés," Kattints a kereskedelmi célú felhasználásához szükséges jogok igazolásához."

Ez pontosabban mit jelent? Zeneszerző vagyok,csak a saját tartalmaimat rakom fel a csatornámra,beatporton és itunes-en is elérhető vagyok.

Mit igazoljak neki pontosabban?

2015. jan. 14. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom azokert nem kapsz penzt mig valamit nem igazolsz. Kattints oda nezzuk mit ir
2015. jan. 15. 02:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Zeneszám/zenedarab

szerző

kiadó (ha van)

Szoftver licensz

Ezeket elküldöm,még a beatportos licenszet is,és ezt írják vissza:

" Nem állt módunkban elfogadni a videó(ka)t, mert nem tudjuk jóváhagyni kereskedelmi használatra vonatkozó jogaidat videód egészével kapcsolatban.

További felülvizsgálatnak vethetjük alá a videó(ka)t, ha igazolod, hogy jogosult vagy a tartalom összes elemének kereskedelmi felhasználására. Ez magában foglalja az összes videót, képet, zenét, videojátékokból származó felvételt és minden más audiovizuális elemet. További információ

Vedd figyelembe, hogy a YouTube fenntartja a jogot a videó bevételszerzésre való használatával kapcsolatos végső döntésre, és hogy letilthatjuk a bevételszerzést az olyan partnerek esetében, akik sorozatosan nem megfelelő videókat küldenek be. Az összes videóra vonatkoznak Általános szerződési feltételeink és Közösségi irányelveink, és ha nem felelnek meg a feltételeknek, eltávolíthatók a webhelyről. "

2015. jan. 15. 23:30
 3/4 anonim válasza:
Nekem folyton ezt csinálja ha egy videó "túl jól néz ki", és nem hiszi el, hogy a tied... Én már csak ezt így nevezem. Ha csinálok egy király GoPro 4k-s videót a városomról, megvágom alá dobok FREE zenét a YouTube könyvtárból és nem fogadja el. DE ha a videó után 15mp-es fekete képet hagyok zene nélkül, vagy HANGOSABB zenével már egyből elfogadja de ezzel meg sokszor elrontom...
2015. jan. 26. 19:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Érdekes :)
2015. jan. 26. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!