Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet internetes médiát...

Hogy lehet internetes médiát rögzíteni?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan programot vagy online alkalmazást amivel interneten lejátszható hanganyagot lehet számítógépre rögzíteni, lehetőleg veszteségmentesen?
2010. febr. 6. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

?????????????

Internet download manager

Bár nem nagyon értem mit kérdezel.

2010. febr. 6. 20:38
 2/11 anonim válasza:

[link]

Van magyar nyelvű kezelőfelülete is. Szerintem az egyik legjobb, fáadásul free.

2010. febr. 6. 20:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Tehát van egy zene egy adott oldalon amit lejátszani lehet hibátlan minőségben, de letölteni nem. És olyan programot vagy megoldást keresnék, ami ha elindítom az adott zenét, akkor valahogy rögzíteni tudja a lejátszott anyagot.
2010. febr. 6. 20:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha van sztereó keverő lehetőség, egy hangrögzítővel leszedheted wav-ban pl Audacity. Vagy programok:winampstreamripper, wmrecorder, ha működnek az adott oldalon...
2010. febr. 6. 20:54
 5/11 A kérdező kommentje:

Á én nem mertem teljesen konkrétan fogalmazni, merthát -valljuk be- ez lopásnak minősül. (Bár ha tehetném, nem vacakolnék ilyen trükkökkel hanem megvenném a zenéket, de sajnos erre sincs lehetőség sem interneten, sem hanglemezboltban. Viszont nagyon megérintett és szeretném hallgatni pl. útközben is.) Ezért szeretném letölteni valahogy ezeket: [link]

Tehát konkrétan az a kérdés, hogy le lehet-e valamilyen módszerrel menteni ezen az oldalon lejátszható zenéket pl. mp3 formátumban gépre?

2010. febr. 6. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:
realplayer -nek van ilyen funkciója. ingyenes, és legális :D
2010. febr. 6. 22:49
 7/11 anonim ***** válasza:
realplayer-nél valszeg megfog jelenni ha telepítetted, hogy letölti-e, és utána áttudod konvertálni mp3-ba
2010. febr. 6. 22:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Föltettem ide.

[link]

2010. febr. 7. 05:37
 9/11 anonim ***** válasza:
A már ajánlott OrbitDownloader sikerrel járt. Torrenten viszont lehet jobb minőségben is megszerezhető, ez csak 96kb/s az adott oldalon...
2010. febr. 7. 07:41
 10/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Nos, a torrentes megoldás valóban jó lenne, de sajnos nem találtam interneten sehol ilyen torrentet; - legalábbis Google Chrome-val nem.

Viszont ha nem hifiben hallgatom, hanem csak pl. útközben, akkor ezzel a kissebb bitrátával is használható minőségben szól.

2010. febr. 7. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!