Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet a Gmail-ből úgy törölni...

Lehet a Gmail-ből úgy törölni levelet, hogy a címzettnél is törlődjön?

Figyelt kérdés

Keresem egy levelezőpartnerem egy levelét, az e-mail címe alapján és nem találom sehogy sem az aktuális dátum tartományban. Lehetséges volna utólag kitöröltetni, már elküldött leveleket a címzettek postafiókjából?

Elég skrizofén helyzet lenne, mert ha igen, akkor egy provokatív levéllel ki lehet borítani egy embert, majd szépen kitörölni a postafiókjából és a válaszlevelei alapján meghurcolni. Miközben az eredeti levél küldője széttárja a karjait...

Én keresem, de nincs sehol, utána van egy válaszlevél, ami utal ennek a levélnek a tartalmára a feladótól, de az eredeti üzenet nincs meg...

Nem töröltem ki, véletlenül sem...

Még keresem, próbálok máshogy is rákeresni...

Az esetemben nincs provokatív levélről szó, a fenti példa csak eszembe jutott, én, csak el akarom olvasni, mert fontos lenne az a levél, hogy valamit megértsek. De nincs sehol...

#e-mail #törlés #Gmail #címzett #elküldött levél visszatörlése
2015. jan. 12. 16:25
 1/4 anonim válasza:
Nem
2015. jan. 12. 16:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is így tudom, ezért megdöbbentő számomra. Még keresem!

Na megvan, mert emlékeztem a levélben említett egy érdekes névre, de a feladó címe alapján nem találja meg a Gmail!

2015. jan. 12. 16:33
 3/4 anonim válasza:

Én úgy tudom, a címzettnél nem törlődik

Miért nem kéred meg, hogy küldje el neked újra azt a bizonyos levelet? :)

2015. jan. 13. 17:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Megvolt a levél, csak nem találtam, mivel a Gmail nem időrendben, hanem tárgy szerint csoportosított, így sokkal később volt a listában, mint ahogy én emlékeztem rá.
2015. jan. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!