Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehetne meg hackelni...

Hogyan lehetne meg hackelni egy oldalt illetve ki segítene ebben, drogos oldalakat szeretnék tönkretenni ahol úgy nevezet biot árulnak bövebben lent?

Figyelt kérdés
tönkre akkarom tenni ezeket az oldalakat hogy ne juthason hozzá senkise ezekhez a mocskos dolgokhoz nem egy barátomat láttam fűggővé válni és tönkre menni akkár ti barátaitokal családtagotokal is megeshet hogy fűggő lesz segistsetek ebben nekem hogy minél kevesebb ember és rengetek fiatalkorú 14év körüli esen ebbe a csabdába ami akkár sajnálatos modon halálal is végződhet
2015. jan. 12. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Be mész a rendőrségre, és feljelented.

Ők elmennek a szerver terembe, és elviszik a szervert.

Elő állítják a szerver tulajdonosát, aki bírósági utasításra, ki kell adja a log -ot, és adatokat.

Ezután meg keresik az értékesítőt, és valószínűleg drog kereskedelemért elítélik.

FELTÉVE HA DROGRÓL VAN SZÓ!

Ha az úgynevezett BIO élelmiszerekre gondolsz, az más tészta.

[link]

Ezek törvénybe nem ütköző tevékenységet folytatnak, és közel nem az amit te leírtál.

2015. jan. 12. 16:17
 2/7 anonim válasza:
tönkreteszel egy oldalt? beszerzik máshonnan, nyugi.
2015. jan. 12. 16:21
 3/7 A kérdező kommentje:
nem ez nem ilyen egyszerű legálisnak van beálitva de egy mocskos mérgező drog amitöl meglehet halni kérlek olvas utána ha érdekel több megnevezése is van biófű, herbal, pottpuri stb... én erre gondolok példáué és ezér kérnék programozó, ill hacker segitséget ezzekben hogy tisztitsuk 20éves vagyok többször is probáltam (sajnos) és tudom hogy milyen és tenni akkarok ellene hogy eltünjön eza mocsok az országunkból!!! és a link amire gondolok [link]
2015. jan. 12. 16:24
 4/7 A kérdező kommentje:
tudom h betudják szerezni máshonnan de nem mindenki és arra is már megvannak a tervek a lépések csúpán "elkellbeszélgetni" a kedves dílerekel
2015. jan. 12. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezzel az oldala nem igen lehet mit kezdeni programozói szinten.

Még DDoS támadással sem, mert nem igen van mit terhelni.

Egy dolgot lehet csinálni, SPAM áradat alá kell helyezni, az aktuális email címet.

Így nem tudja rendeléseket kiválogatni.

Vagy jogilag kell megtalálni a gyenge pontját...

Elég ha adózást elcseszi, és már sokat bukhat.

2015. jan. 12. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:

A fűtől nem lehet meghalni o.O sőt számtalan pozitív hatása van a szervezetre, persze nem akkor ha elszívják...ja nem kéne drogoznia a gyerekeknek, te meg cuki vagy....dehát ezt max feljelenteni lehet, elég egyértelmű az oldal tematikája, ez nincs legalisnak beállítva, mellesleg ez nevetséges, börtön fenyeget fiatalokat akik ki-ki próbáltak ilyen ártalmatlan drogot mint a fű, közben a 600 ezer alkoholistánk meg vígan veri lilára a családot otthon...érdekes ez az ország, meg ez a felfogás...mindegy, életemben ne szívtam füvet, nem is próbáltam drogot, de abban biztos vagyok, hogy ennek a zálszentkedésnek nincs értelme, és inkább az alkoholistákkal kéne foglalkozni...

Ha ezt a zoldalt el akarod törölni nem hackertámadásra van szükséged, másrészről pedig nem a netről szerzik a drogosok a cuccot...szóval semmivel sem lenne kevesebb drogoss, ha ezt a zoldalt lehúzod...sajnos ez az igazság...de rendőrségre mehetsz vele szerintem ez nem az a kategória ami olyan legaláisnak néz ki...azért cska rákérdeznének hogy mi ez

2015. jan. 14. 00:07
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: lehet konkurencia :-D
2015. jan. 14. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!