Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen wifi routert ajánlotok...

Milyen wifi routert ajánlotok 50-100 méter távolságba, mondjuk az adó és a vevő között van még 2db 15cm vastag téglafal?

Figyelt kérdés
A mostani tenda w309r viszi a 70 métert a kettő fallal, de ez egy megbízhatatlan f*s, sokszor nem kapcsolódik a netre, a gép sem kapcsolódik hozzá stb.

2015. jan. 12. 15:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Értem,nekem jó lett a frissítés amúgy,bár nekem más széria,de minden esetre kültéri wifik között nézelődj,de a csatornát válts szerintem,mert elképzelhető hogy ugyan azt a csatornát használja a szomszédod,panel házakban szokott olyan lenni hogy néha a másik szobában már nem vagy képes venni a saját wifi jeled,mert a szomszédéval összeakad és ilyenkor megszakad a kapcsolat,nem tudom hol laksz de vannak olyan programok amik kilistázzák a környéken fogható wifi jeleket és azok csatornáját,ezután ki kell választanod saját magadnak azt a csatornát ami szabad,így a jel nem akad össze máséval és valószínűleg veszed a jeledet.De amúgy az a 70 méter az rohadt sok,én wifim 1 antánnás csak 150Mbps-s,bár viszont ez két nagyon vastag tömésfalon még veszem a jelet elég szépen,ház előtt is pár méterre meg azt utcán is,de igazából ablak alatt kell állnom mert 5m után már nincs is wifim,úgyhogy a tiéd eléggé erős és jó.De igazából beltéri wifik sajnos tényleg ez a max hatótávolsága mindegyiknek,sok antennás wifik nem azért vannak hogy messzire menjen a jel,hanem hogy a házban stabil legyen a jel,illetve nagyobb sebességet lehessen elérni! Némelyik wifi majdnem 2megát is viszi,de viszont azok a wifik is kb 70 méterig érnek el,sőt némelyik még annyit sem ugyanis a sebesség a hatótáv rovására megy.
2015. jan. 17. 09:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. jan. 18. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!