Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi az a forex? (túl rövid?...

Mi az a forex? (túl rövid? Nanemár)

Figyelt kérdés
annyit tudok róla hogy megy a grafikon és az emberek abban reménykednek hogy nyernek és raknak tétet ha igy mondják de konkrétan hogyan működik ez? mire raknak stb hasonlít az online ruletthez?(csak mert abban otthon vagyok de erről érdekes módon még nem hallottam vagyis hallottam de mindegy valaki elmagyarázná érthetően bőszavúan hogy ez micsoda?)
2015. jan. 12. 14:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jelen pillantban neked vannak szövegértelmezési problémáid, nem nekem. Én arra reagáltam, hogy az összeesküvés elmélet lenne, hogy úgy van megcsinálva az RNG, hogy a ház nyerjen. Már eleve a játék maga úgy van kitalálva, nem kell ahhoz az RNG...
2015. jan. 12. 16:12
 12/15 A kérdező kommentje:
jó csak a játék matematikai értelemben olyan hogy a ház nyer az algoritmusok ezt 100%-ra növelik
2015. jan. 12. 16:34
 13/15 anonim válasza:

Ez is rulett!

Itt is a ház nyer.

Én hiába vagyok jó forexben, most vitték a pénzem, mert csődöt jelentettek! Alpari

2015. jan. 25. 22:08
 14/15 anonim válasza:

Előző hozzászólóhoz.

Együtt érzek veled!

Nekem is (SZ@ros Alpari), pedig nem is kereskedtem.

Évek óta kereskedem, jó vagyok benne és tessék!

2015. jan. 25. 22:18
 15/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Matek, ez is, csak nem a mi számításaink szerint!
2015. jan. 25. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!