Hogyan verjem át a megosztást követelő oldalakat? (FB)?
Korábban egy csomó oldal elvárta, hogy lájkoljam, csak akkor nézhettem meg. De erre kitalálták a lájktörő appokat.
Most viszont a helyzet rosszabb lett, mert a megosztást várják el. Sőt van olyan alattomos is, amelyik 5 mp-et enged nézni, hogy azt higyjem, hogy minden okés. De utána az is követeli a megosztást!
Lenne rá mód, hogy ezt kicselezzem?
Na meg ez szerintem etikátlan, így Zuckerbergnek kellene az ilyen Face-oldalakat bannoltatnia.
Az oldal szerkezete adja mit enged mit nem. Úgy akarják akkor sehogy máshogy nem tudod megnézni a tartalmaikat.
Az ilyen (liketörő) oldalak azt teszik hogy saját Facebook profiljuk osztja meg... Minden esetre egyre trükkösebbek ezek a likevadász (megosztóvadász) oldalak és próbálják kijátszani hogy ne tudd máshogy megnézni.
Kérlek küldj el egy ilyen linket hogy megtudjam mik a lehetőségek (amennyi oldal annyi féle) én kerülöm és blokkolom az olyan oldalakat amik a tudtomon kívül osztanak meg , vagy rejtett linkekkel rendelkeznek.
Ez van a megosztó oldalon (jobb klikk->oldal adatai-> média)
Firefoxban a jobb klikk tiltásának megakadályozása:
címsorba: about:config
szűrésbe: dom.event.contextmenu.enabled
értéke false
A noscript védelme pedig így reagál:
Like törő oldal meg tökéletesen működik ezen az oldalon is:
egyéb esetben a nolike kiegészitő automatikusan megszünteti a likeolást é megjelenik a video
Vannak odalak ahol csak elfedik a video-t ott egy videoletöltővel csak letöltöm (pl flashgot media villog ha van elérhető video és le lehet tölteni)
amennyiben csak a video képe van meg az oldalon akkor a google képkeresőjével rákeresve megtalálod a videot
Erre írtam ahány oldal annyi féle eljárás.
Az ilyen oldalakon nincs semmi érdekes tartalom, csak egy a céljuk hogy minél több megosztásuk legyen. mind átverés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!