Honnan szerezhetnék ncore meghívót?
Figyelt kérdés
Sajnos az ismerősök között nincs senkinek. Próbáltam régebben ezeket az ingyen meghivó ncorera dolgokat, de miota elolvastam hogy áttverés azóta sajnos még ennyi remény sincs, hogy netán valahogy beregsztráljak. Esetleg van valami más módja hogy bejussak?
A válaszokat előre is köszönöm :)
2015. jan. 11. 20:25
1/5 anonim válasza:
Ha nincs aki meghívjon, akkor sehogy...
2/5 anonim válasza:
Bizony ide csak ismerőssel lehet bejutni aki megbízik benned, semmi más megoldás nincs. Csak mert ha te baromságot csinálsz és kicsapnak akkor őt is büntetik. Szóval nincs az, hogy tessék ismeretlen emberke itt van nekem úgysem kell mert jól megjárhatom. Én is éveket vártam rá. Nagyjából 6 meghívóm van de én maximum nagyon közeli értelmes ismerősnek adnák ha kérne senki másnak.
3/5 A kérdező kommentje:
És nemtudjátok vannak például emberek akiknek nemkell márt és odaadják csak úgy?
2015. jan. 11. 21:56
4/5 anonim válasza:
Meghívó árulása, cserélése külső fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után és szigorúan tilos!
5/5 A kérdező kommentje:
Abszolut nem árulja, de még nem is cseréről volt szó. Ez kb. olyan dolognak tudható be ha küld az már valamilyen szinten felebarátság mivel annyira azért megbizik bennem. Szóval erre az esetre nem vonatkozik a szabály. Ui: Szereztem márt meghivót, köszöntem az ajánlatokat privátban :) Rendesek vagytok
2015. jan. 16. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!