Error217 kérdése:
Milyen routert vegyek ha itthon több gépről is szeretnék torrentezni? A laptopok wifin csatlakoznak a netre és van egy asztali gép is ami meg kábelen!
Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 12:42
11/11 A kérdező kommentje:
Asus RT-AC56U kinéztem egy ilyet csak azt nem tudom, hogy ezen van e torrent kliens, az az igazság, hogy a TP-linkektől egy kicsit idegenkedek, most is egy ilyenem van itthon, WR740N de ha több gép is van rá csatlakoztatva, akkor a torrent teljesen esélytelen még ha külön portokat nyitogatok a gépeknek akkor is, időnként ledobja a netet stb. stb. Ezért szeretnék valami olyat ami egy jó pár évre kiszolgál és megbirkózik 2-3 laptoppal és ugyanennyi telefonnal is egyszerre! Úgy 20-30ezer forint körül lőttem be a keretet de csak az a baj, hogy annyi különböző router van mint égen a csillag és kissé elbizonytalanodtam! Ezért kérném a segítséged!
2015. jan. 14. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!