Mégis mi lehet a baj?
Máma fel akartam tölteni egy videót a csatornámra amikor töltötte fel fele a videót a youtube-ra akkor ugye ottan akartam állitgatni a dolgokat (a cimét a leirást,cimkéket stb) körülbelül mindennel megvoltam és közzé akartam volna tenni de ezt irta ki:
Bevételszerzési irányelv nélküli videóhoz nem lehet hirdetési formátumot alkalmazni. Kérjük, alkalmazz bevételszerzési irányelvet a videóhoz, mielőtt hirdetési formátumokat alkalmaznál rá.
A bevételszerzési beállítások mentése nem sikerült
Nem rendelkezel engedéllyel ahhoz, hogy módosítsd a terjesztési beállításokat ennél a videónál.
És igy fel se tudom tölteni a videót!
Kérlek segitsetek mi lehet a baj és lehet orvosolni?
Monetize - Ha van partnerséged, vagy adsensed és tennél be hirdetést.
Block - Ha tiltod, h legyen reklám.
Track - Ezt pedig nemtudom, én mindig Monetize-n hagytam, ezer éve partner vagyok. :D
+ Lehet, hogy itt: https://www.youtube.com/upload_defaults
Megadtál alapértelmezetten hirdetéseket, ami betett neki.
Az alapbeállításoknál amit már linkeltek kapcsold ki majd be a bevételszerzést hírdetésekkel, majd ugyanezt tedd meg a feltöltendő videók beállításainál is.
Utána megjavul. Valami bug lehet!
Én ma nyúltam bele az alapbeállításokba, de nem a hirdetéseket, csak az alap címet írtam át, és utána csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!