Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet csatlakozni az...

Hogy lehet csatlakozni az Aréna pláza wifijére?

Figyelt kérdés
Előjön az oldal, ahol kiírja, hogy a wifi használathoz fel kell iratkozni, ezt meg is teszem, valós adatokkal, az aréna honlapját be is tölti, de semmi más nem jön be.

2015. jan. 10. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
KFC és McDonalds mindig, minden plázában automatikusan bejön. A többi felejtős.
2015. márc. 16. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Duna Plázában nem kell hozzá semmi, bejön, de lassú.
2015. márc. 16. 21:19
 3/3 anonim válasza:
100%

Gyakorlatilag sehogy, esetleg ha nagyon erős jó készüléked van. Nekem az Astorián a Pannon boltba nem kapcsolódik fel, mert mások a villamosmegállóból wifiznek. Az első héten a négyes metrón tudtam használni, aztán soha többé.

Leterheltek ezek a hálózatok. Nem tudom melyik szolgáltatónál vagy, de most már igen olcsón lehet nethez jutni úgy, hogy ha kimeríted a keretet még sokáig jól használható. Az Emporiumban egész normális körülmények között tudsz wifizni, ha nem vagy valamiért az Arénához kötve akkor azt az egy metro megállót megéri.

2015. márc. 17. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!