Szerinetek érdemes rendelni telefon a www.gsmline.hu -ról?
Független, általában már másnap kihozzák, illetve küldik futárral utánvéttel, szóval neki fizetsz. Eddig 2 telóm van onnan, Nokia N95 8GB (nem volt vele semmi probléma több mint 2 év alatt, most eladtam, még mindig megy)
És most vettem nem rég egy Nokia N900-at :) most van örőő és bódottá. (ezzel sem volt még semmi gond, remélem nem is lesz)
Igen, újan küldik a telót, illetve "0 perces"
azaz bontott csomagolás, raknak bele garipapírt stb
én meg vagyok elégedve velük, csak ajánlani tudom őket. :) Nyugodtan vásárolj tőlük!
általában külföldről behozott telefonjaik vannak, de raknak rá magyar szoftvert, amire van, és megoldják, hogy ha frissíted, akkor magyar is maradjon. Ez még így a 0 percességbe tartozik. De ennyit meg lehet engedni nekik azirt, hogy nekünk örömet okozzanak vele :P
az előző voltam
Köszz a válaszokat!
Jah még1 minden telefon magyar nyelvű?
amelyikre létezik magyar nyelv az igen. De pl a Nokia N900 nem. Arra épp most dolgozunk páran a fordításon :D Konkrétan épp ma lett kész, de még kutatunk elgépelések, hibák, stb után.
előző 2 válaszoló is én voltam
Andy1210
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!