Mi vagy mik határozzák meg a számítógép gyorsaságát?
Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 09:57
21/25 anonim 

válasza:

Ebben igazad van, én néztem be, elnézésed kérem.
Ugyan abból a szempontból meg mindegy, hogy netezni egy gyenge VGA-val nem lehet, mert lehet, sőt. Egy APU mellé nem kell VGA sem, ha netezni akarsz, mert grafikus számításokat eleve végez (tehát amit te is elmeséltél nekem feljebb). Ergó nem kell külön videókártyával rendelkezned a netezéshez, elég egy olcsóbb (de relatív modernebb) processzorra beruházni, amibe van integrálva.
Erről szólt a történet. Szerintem jogosan fikáztam őt, attól még hülyeséget írt, mert nekem se volt pontos a magyarázatom. Tekintve azt, hogy egyik sem vág témába, de nem is ezt akartam most figyelembe venni.
22/25 anonim 

válasza:

24/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a vállaszokat!
2015. jan. 10. 10:48
25/25 anonim válasza:
A probléma oka vagy CPU, vagy a HDD esetleg az op rendszer hibája! Ennyi a válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!