Hogy tudnám letörölni magam az auchan honlapjáról?
Figyelt kérdés
Egyszer megadtam az email címen egy nyeremény játék miatt, és onnantól kezdve bombáznak email -el mindennap. Észrevettem hogy lent letudom mondani, nagy nehezen letöröltem magam ami nem volt egyszerű mert jelszót sem kértem így nem tudtam mi az, de viszont még mindig kapom a levelet. Lemondani mégegyszer nem tudom mert azt írja hogy nincs ilyen email cím! Próbáltam regisztrálni majd megint lemondani de semmi, valaki nem tud segíteni? Vagy hol lehet reklamálni?2015. jan. 7. 19:15
1/1 anonim válasza:
Berakni a kértlen levelek mappába. Ha magától nem ismeri fel, akkor pedig kézzel létrehozni rá egy szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!