Most akkor hogy is kell feltölteni Ncore-ra?
Figyelt kérdés
Ma megpróbáltam feltölteni 3 cuccot, de mind a 3-at törölték mivel tiltott anyagot tartalmaz. Megnézem a wikipédiába, de semmi tiltott anyagot nem találtam. Megkérdeztem egy moderátort, hogy most mivan és azt mondta, hogy keressek eredeti releasehez nfo-t. De mivel én nem vagyok releaser így nekem nincs eredeti releasem. Akkor most nem is tölthetek fel semmit, mert nem eredeti a release? Mi ez a fa*zág már?2015. jan. 6. 21:12
1/3 anonim válasza:
Ezt a dolgot az nCore-on beszéld meg és ne ilyen oldalakon.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz olyasmivel amihez nem értesz.
3/3 anonim válasza:
Eredeti release-t nem csak te csinálhatsz, hanem letölthetsz más torrent oldalról is. Ha release-névvel, és az "eredeti release"-opciót bejelölve töltesz fel, akkor meg kell lennie minden fájlnak, az eredeti NFO-nak is, és meg kell tartani az eredeti release nevet. Ha nincs meg az NFO, akkor is feltöltheted nem eredeti release-ként, de akkor a címet magyarul, szóközökkel (nem pontokkal), a magyar helyesírás szabályai szerint kell megadni, hozzáfűzött szöveg (pl. évszám, hun, stb.) nélkül. Az NFO-t neked kell megcsinálni, de csak a feltöltéskor kell betallózni, a film mappájában nem lehet benne, ahogy az sfv fájl sem. A sample maradhat. Ha az oldalon már van fent eredeti release az adott filmből, akkor újabbat már nem tölthetsz fel, sem eredeti, sem nem eredeti release-t (1-2 kivétel van, pl. ncore release, trinity release).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!