Hogy szokjak le a facebookról?
Félreértések előtt: Nem vagyok függő.
Nem arról van szó,hogy nem bírom ki nélküle,például ha hosszabb ideig nem tudok valamiért felmenni,vagy épp suliban vagy barátokkal vagyok és nem megyek fel,akkor nem akadok ki meg semmi ilyesmi,teljesen hidegen hagy.Viszont azzal van problémám,hogy mikor itthon vagyok,és nincs semmi programom akkor hajlamos vagyok sok időt fent tölteni.Alapvetően annyi ez nem is gáz.Az zavar,hogy ha leülök tanulni,amit sajnos egy idő után megunok,és inkább felmegyek facera és nézelődök illetve beszélgetek a barátaimmal.És sokszor csak úgy vagyok tanulás közben hogy "pihenésképpen 5 percre felnézek,visszaírok mindenkinek és folytatom a tanulást" , de abból az 5 percből gyakran fél óra,vagy több is lesz. És tényleg nem rosszak a jegyeim,11.-es vagyok,most félévkor is csak 4-es 5-ös lesz a bizonyítványban,de akkor is kezd már zavarni hogy sok időt elpazarolok facen.
Valami tipp hogy ritkábban nézzek fel?:|
17/l
el sem hinnéd mennyien vannak így mint te ezzel a dologgal...felnőtt emberek is.
Unatkoznak tehát Facebookolnak
Van aki brazil sorozatokat néz
van aki pulóvereket kötöget...
hát ha ezek az 5 perces pihenők zavarnak, akkor olyankor ne a gép elé huppanj be, hanem mondjuk menj ki szüleidhez, vagy ha van valami háziállatod akkor hozzá, esetleg csak simán levegőzni
egyéb unatkozásoknál talán az olvasás ha szoktál, vagy ha nem akkor épp azért hogy mért ne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!