A GoogleMaps műholdképes 45°-os nézetének alkalmazása során miért tapasztalható az, hogy egy adott városon belül is (pl. NYC) egymástól nem messze lévő területek egyikénél van, másikánál nincs?
Figyelt kérdés
Elég idegesítő, mintha lutri lenne hol van hol nincs, vagy én keresek/állítok be valamit rosszul? (tudom, hogy van a 45°-os kijelölés, de nem mindig aktív, és ha kellően ráközelítek akkor magától is azt a képet hozza). Szóval azt nem értem egy adott nagyvároson belül miért "mozaikszerű", random módon hol van éppen hol nincs ilyen megjelenítési mód.2015. jan. 3. 16:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!