Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook üzenet tiltás?

Facebook üzenet tiltás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! szoval az a problémám a facebookal hogy barátnőmmel kicsit felakartuk vinni az üzenetek számát és kb 2 ezer üzenet csak abból állt olyan 10 perc alatt hogy fwqfqwfe bla bla..aztán egyszer csak arra lettem figyelmes ha írok az üzenetem mellett azt írtja ki "ideiglenesen le vagy tiltva" szóval senkinek sem tudok üzenetet írni. minden jó a facebookon kommentelni mindent tudok csak üzenetet írni nem. szóval ez miért van??? és meddig tart ez? légyszi segítsetek mert elég idegesítő :(
2015. jan. 3. 01:00
 1/10 anonim ***** válasza:

> ez miért van???

Pont ezért:

> és kb 2 ezer üzenet csak abból állt olyan 10 perc alatt hogy fwqfqwfe bla bla

2015. jan. 3. 01:01
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Olcsó játék hülyegyerekeknek... :)
2015. jan. 3. 01:03
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

De hogy a kérdésre is válaszoljak...

Facebook üzenet tiltás? - Igen!

Szóval ez miért van? - Amit ti csináltatok, azt hiszem azt nevezik floodolásnak (bár lehet hogy ez más, de a lényeg hogy a jelenségnek van egy külön neve, annyiból áll hogy sokszor egymás után küldötök el üzeneteket)

Meddig tart ez? - Nagyon remélem hogy örökre. A magadfajta gyökerek miatt kellett legalább egy programozónak el_asznia egy napját azzal hogy ilyen balf_szságokra kivételt írjon.

2015. jan. 3. 01:07
 4/10 A kérdező kommentje:
nem értem miért kell gyökerezni :)) neked ebből semmi rossz nincsen hogy mi ezt csináljuk. csak normális választ várok hogy meddig tarthat ez..esetleg akinek volt már az válaszolhatna
2015. jan. 3. 01:12
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Programozó vagyok, szóval szerintem most hagyd abba.
2015. jan. 3. 01:22
 6/10 A kérdező kommentje:
:dddd szerintem inkább te hagyd abba :D
2015. jan. 3. 01:29
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
na ez a vicces, még a kérdező néz mást hülyének, miközben a saját hibájára nem tud rájönni, pedig tök logikus :D amúgy igen, én is remélem, hogy örökre letilt :D
2015. jan. 3. 16:59
 8/10 A kérdező kommentje:
reménykedjetek csak tovább gyíkok csak 12 órás volt gyökér genyák :DD
2015. jan. 3. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Hál istennek, legalább abbahagyod a hisztizést. :)
2015. jan. 3. 20:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy buta kérdés, de csodálkozom, amiért még senki sem tette fel.

Miért... Miért akartátok felvinni az üzenetek számát? Valami díjat kapsz érte vagy mifene? Azt mondod a barátnőd. 2000 üzenetet igazából simán össze tudnátok hozni, de ahhoz beszélgetni kell ugyebár. Ha nem tudtok 2000 üzenetváltást írni, ami egy sor lehet akár egy smiley is, akkor mégis milyen kapcsolatban vagytok ti egymással?

Én a párommal rendesen beszélgetek, nem pedig csak visszük az üzenetek számát.

Egyáltalán milyen butaság ez, hogy felvinni az üzenetek számát, ez abszurd. XD

2018. szept. 20. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!