1043-as TP-Link router adótelejesítményét hogyan lehet a legegyszerűbben szoftveresen növelni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 23:06
1/6 anonim válasza:
Úgy, ahogy a himbilimbi méretét növeli az ember szoftveresen.
2/6 P.O.C. válasza:
Az EU szabványok 100 mW -ot engednek max. OpenWrt firmware alatt belátszhatsz ennél nagyobb értéket is. Hogy mit érsz el vele az kérdés. Én olyan nagy különbséget nem vettem észre.
3/6 anonim válasza:
-kb úgy ahogy pl egy 60 wattos égő-izzó teljesítményét ,szoftveresen
4/6 anonim válasza:
Azt hiszem a dd-wrt-vel 251mw-ig (23-24dB) fel lehet menni, az openwrt-vel nincs tapasztalatom. De WR841N-941N routeren semmit sem emel, csak a dd-wrt, de az sem jelentőssen. Viszont számít, hogy milyek verziód van WR1043ND-ből V1.X, vagy V2.X, mert a V2-őt nem támogatja a ddwrt. Bár nekem picit akkor is erősődik a jel ha a region:united states-en van, mert én gyári fw.-vel használom a V1-et.
5/6 P.O.C. válasza:
Van 1043ND V2 -höz is DD-WRT, csak szerintem még beta állapotú, és ezért nem rakták ki a fő oldalra, mint támogatott router.
ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/2014/12-22-2014-r25697/tplink_tl-wr1043nd-v2/
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos, hozzáértő válaszokat, a többiek meg menjenek haza himbilimbit méregetni szoftveresen...
2015. jan. 4. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!