Mit tegyek? HIPERKOM SYSTEMS Távközlési és. Szolgáltató Kft.
Figyelt kérdés
A normál csomagot fizetem , ami 0,51 mb/s - 4 mb/s letöltési sebességet biztostit ,nos ez nappal inkább 0,10- 0,40 mb/s ,de éjszaka rendesen müködik szinte naponta hivogatom a szolgáltatot hogy csináljanak valamit ,de semmi elörehalads ,mindig csak : Megprobálunk állitani rajta ha nem sikrül kiküldjük az egyik ügyfelünket (azota sem küldtek ki senkit hogy lassan 1 honapja ez az állapot áll fenn. És rádaásul nappal olyan 300-600-as fix ping . Mit tudnék tenni ha 2 éves szerzödést kötöttem velük? UI: Bocsánat a helyesirásért de angol billentyüzetem van.2015. jan. 2. 16:55
1/2 anonim válasza:
Ha nem teljesítik a szerződésben leírt feltételeket (pl nincs meg a garantált sebesség), akkor mehetsz a fogyasztóvédelemhez, illetve bonthatod a szerződést is.
Amúgy látszik, hogy mikrohullámú (wifi) technológián adják a netet, mert elég béna csomagjaik vannak, normális eszközökkel mehetnének akár 50 megáig is. Ezek se tudnak szolgáltatni.
Egyébként meg ez ennek a technológiának és szerencsétlen szolgáltatónak az átka, ha nem fejlesztenek, akkor én nem várnék el tőlük semmit se.
2/2 anonim válasza:
Szia kedves kérdező! Tudom régi ez a kérdés, de nekünk is pont ugyan ez a bajunk. Elején még jó volt, minden ment úgy ahogy a csomagban le volt írva, de most... a 6mb/s helyett 0.86 a letöltés, a feltöltés meg 0.03mb/s... A ping fix 1000-5000ms szóval.. Ma voltam bent és azt mondták, hogy hétfőn telefonálnak, hogy mit tudtak intézni. (Ez lenne a 12 órás hibaelhárítás.) Ha nem javul és ez még egy hétig megy akkor irány a fogyasztóvédelem.. Mennyi a garantált letöltési sebesség amúgy? Nekünk 6mb-os netünk van. (Kecskemét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!