Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet az alábbi hibajelensé...

Mi lehet az alábbi hibajelenség oka?

Figyelt kérdés

Az asztali gép kábellel csatlakozik a routerhez, a laptop wifin. Egyre gyakoribb, hogy az asztali gépen használhatatlanságig belassul az internet. Ez akár órákig is eltarthat. Utána mint ha mi sem történt volna megy tovább. Közben a laptopon simán megy minden, online lehet filmet is nézni, semmi gond. Viszont ha a hiba idején újra indítom a modemet akkor az utolsó lámpa amin a PcActivity felirat szerepel nem világít és elmegy a net mindenhol.

Már kicseréltem a netkábelt és újratelepítettem az asztali gépet. Egyik sem hozott megoldást. Mi lehet a probléma? (Asztali gép op. rendszere XP, a laptopé Windows8)

2015. jan. 2. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Modem típusa?

Router típusa?

2015. jan. 2. 10:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Modem: Motorola sb5101E -ez már van vagy 10 éves, mikor bekötötték az internetet akkor hozta a szolgáltató.

Router: Tp link WR740N v4 -Ez vagy 3 éves, a rendszer azóta működött, mostanában kezdődött a fenti probléma

2015. jan. 2. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
A router hátulján alján kell lennie egy reset lyuknak. Nyomd be, majd konfiguráld újra be a routert a [link] címen. (Wifi-t lejelszavazni stb.)
2015. jan. 2. 11:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Reseteltem a routert de sajnos a probléma továbbra is fennáll. Ami még érdekes, hogy az asztali gép a routert is lassan hozta be, viszont a wifis laptop gyorsan eléri az asztali gép megosztott mappáit. Ez most hogy van?
2015. jan. 3. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!