Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs internet a mobilon?

Miért nincs internet a mobilon?

Figyelt kérdés

Szóval! Egyik percről a másikra megváltozott a wifi name, és

csak egy laptopon van net! A telefonok csatlakoznak a wifire de nincs net. TP-Link router-ről van szó. és a router config-ba vagyis a 192.168.1.1-es portálra nem képes a laptop felmenni. Telefonon pedig felenged de nem jó a felhasználónév vagyis az :admin ami gyári beállításnak megfelelően volt beállítva! A wifi nem volt levédve jelszóval vagyis (WPA/WPA2) Reset gombra nem reagál! Valami megoldás? Igazából a router config-ba kellene valahogy bejutnom! Wlan-on keresztül sikerül de ott is kéri a felhasználó nevet és a jelszavat, ami az admin mind kettő-nél... Bocsi a megfogalmazásér!! :D

2015. jan. 2. 00:02
 1/9 anonim ***** válasza:

1. így jár az, aki nem jelszavazza le a wifit...valaki fellépett rá, és megváltoztatta a beállításokat

2. szintén így jár az, aki a router belépési adatait alapértelmezetten hagyja

3. működik az a reset, csak megfelelően kell használni (kézikönyvben, vagy neten leírtak szerint)

2015. jan. 2. 00:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a semmit! :) Nem én jártam így hanem egy ismerősöm! :) És normálisan használom a reset gombot. Nem 1 router reseteltem le.. :)
2015. jan. 2. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
-most komolyan azt mondod,hogy még leresetelni sem tudsz egy Tp-Link routert ?
2015. jan. 2. 06:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem ezt mondtam! Letudok! Hátul van egy pici gomb azt kell hosszan nyomni míg fel nem villog az összes led! De ha értelmes választ nem tudtok akkor nyomjátok el magatok!

Itt nem az a kérdés hogy én mit tudok hanem az hogy ti mit tudtok de ahogy látom semmit!

2015. jan. 2. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
-haha
2015. jan. 2. 10:36
 6/9 A kérdező kommentje:
:D A reset gombra sem reagál! Ez itt a probléma!
2015. jan. 2. 10:39
 7/9 anonim válasza:

Hát igen, valaki belépett a router-edbe, és megváltoztatta a dolgokat. Én is csináltam ezt egy közeli le nem védett routerrel, de semmi rosszindulatú változtatás, csak átméztem a beállításokat hogyan tehetném erősebbé a WiFi jelét számomra! Semmi jelszó, vagy bármi más változtatás ami a router tulajdonosának a hátrányára válna :) !

Nyomd a router reset-et jóval hosszabb ideig. Vagy ha semmi, áramtalanísd 2 percre, és próbáld a resetet újra! Ha semmi, nincs más ötletem. Reset-re kéne reagálnia. Vagy lehet hogy ezt is kilehet kapcsolni a beállításokba hogy resetre ne reagáljon, amit meg is tett a behatoló?! Nem tudom így.

2015. jan. 2. 11:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Elvileg ma vesznek újat! De ha nem jön össze nekik akkor megnézem még egyszer hátha.. :)
2015. jan. 2. 11:53
 9/9 A kérdező kommentje:
És a 192.168.1.1-es portálra fellépve egy dd-wrt oldal jön be. Nem a tp link :/
2015. jan. 2. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!