Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Firefox-ban megjelentek ilyen...

Firefox-ban megjelentek ilyen kis reklám ablakocskák, hogyan lehet eltűntetni ezeket?

Figyelt kérdés
Win7-en használom a Mozzila-t, eddig soha nem volt ilyen problémám, a víruskereső is aktív, nem is jelzett semmiféle problémát, mégis, az összes megnyíló internetes oldalon elkezdtek felugrálni roppant idegesítő ablakok mindenféle reklámokkal. Hiába cseréltem le a firefox-ot a gépen, törölve az előzőt, nem változott a probléma. Azt hiszem akkor kezdődött ez, mikor valajonnan VirtualDub progit töltöttem le. Mit lehet tenni?

2014. dec. 31. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos a vírusirtók tehetetlenek a reklámprogramok ellen, mert perek egész sorát akasztanák a nyakukba, ha megtámadnák őket. Fel se kell telepíteni ezeket, illetve ha mégis megtetted, szedd le.
2014. dec. 31. 18:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Mármint mit szedjek le?! :-O
2014. dec. 31. 18:59
 3/10 csacsi2 ***** válasza:
Vannak vírusok és nemkívánatos programok (PUP). Ez utóbbi is ilyen. Nem tudom mit használsz, de pl az Eset Smart Security-nél a nemkívánatos programok keresését külön be lehet állítani. Ilyenkor ugrik minden veszélyes alkalmazásra, pl ccleaner- ben lévő google toolbar-t is levadássza. Egyszóval Védelmed gyenge. Futtasd a malwarebytes -t az valószinüleg levadássza neked.
2014. dec. 31. 19:01
 4/10 csacsi2 ***** válasza:
úgy értette a telepít/törölben szedd le. Sok ingyenes program tartalmaz járulékosan ilyesmit, amit ha csak nex-t el telepítessz feltelepíted vele együtt. Azért általánosított mert ennyiből nem lehet tudni a kismillio programból épp melyiket kaptad be! És boldog Újévet! :)
2014. dec. 31. 19:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :-) ....és Áldott Új Évet!
2014. dec. 31. 19:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyébiránt Nod32-t használok, nem is volt ezzel semmi baj eddig, tényleg első eset, hogy benyaltam valamit a netről. Hogyan tudnám összegyűjteni a C/Program Files-ból, vagy akárhonnan ezeket az idegesítő kis progikat? Segítsetek kérlek! Köszönöm!
2014. dec. 31. 19:11
 7/10 csacsi2 ***** válasza:

letöltöd a malwarebytes -t és megkeresi neked! (keress rá mert ha linkelem törlik a hozzászólásom) Ez erre van specializálva! Amúgy a nod csak vírusírt, tehát fájlrendszer védelme van. Az eset tűzfallal is rendelkezik. A különbség az hogy a megelőzés hatékony az utólagos javítás mindíg kétséges. Egyszóval a NOD -ban keress beállítást erre (rég használtam) Jelenleg Az ess 8 van és nem kapok be semmit ha jól beállítom a védelmet!

[link]

2014. dec. 31. 19:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Legyen szép a szilvesztered! Ennek meg utánanézek, úgy is itthon bulizok ma a Kedvesemmel, férjen bele ez is :-)

2014. dec. 31. 19:44
 9/10 csacsi2 ***** válasza:
párod az első és csodálom hogy nem vert a kezedre :D én más tészta vagyok egyedül itthon :P
2014. dec. 31. 19:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer a segítséget! Bevált amalwarebytes, szépen eltakarította a nemkívánatos cuccokat! :-)
2015. jan. 1. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!