Facebookon a, , látta" jelzés 3 különböző időpontot mutat?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre ma a Facebookon egy üzenetnél, hogy 3 különböző időpontot mutat. Küldtem egy üzenetet egy napja, amit a küldés után pár perccel látott a személy. Beléptem ma többször is ebbe az üzenetbe, és mindig más időpontot írt ki a ,,látta" jelzéshez: egyszer a fent említett ,,időpontot", egyszer egy éjfél utánit, egyszer pedig egy nem olyan régit, késő délutánit. Ilyen nálatok is volt már? Mi lehet az oka?2014. dec. 30. 22:32
1/2 anonim válasza:
Még mindig karbantartás és fejlesztés van, így egy csomó dolog nem úgy működik egyes embereknél, ahogy kellene. Készülnek újévre pár dologgal (bár nem fog sikerülni), úgy hogy alaposan "megpiszkálnak" egy két dolgot. Légy türelemmel.
2/2 anonim válasza:
Bejelölte olvasatlannak, majd később újra megnézte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!