S. O. S. Miért nincs a laptop-on wifi? Többi lent!
Figyelt kérdés
Windows 7-es Dell laptopom van, és 2 hete volt kb. szerelőnél és ugye ott mindent letöröltek róla..Nem volt semmi gond vele, aztán egyik reggel használtam. Csak skype-oltam rajta, aztán kikapcsoltam. Pár óra múlva szerettem volna ismét használni de nem volt wifim..Próbálgattam de nem sikerült. Felhívtuk a szerelőt, és azt mondta távolítsuk el a tűzfalat. El is távolítottuk de még mindig nem jó..Mi lehet a baja? Nagyon szépen kérlek titeket segítsetek! :)2014. dec. 30. 18:21
1/4 anonim válasza:
mi az, hogy nincs wifi?
a wifi jelnél egy sárga csillag van, vagy egy piros x? vagy egyáltalán nincs ott a wifis jel és helyette valami monitor és kábel szerű ikon van?
2/4 anonim válasza:
van egyáltalán a közelben Wifi hálózat amire fel tudsz csatlakozni? :)
3/4 A kérdező kommentje:
Internetkapcsolat nincs, bocsánat:)
Igen van:)
2014. dec. 30. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!