Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Deviantarton mennyi a valószín...

Deviantarton mennyi a valószínűsége, hogy ellopják a rajzaimat?

Figyelt kérdés

Általánosan egy rajzhoz kb 20 fave érkezik, és épp 43 feliratkozóm van. Olyan DA-s vízjelet nem szeretnék használni, mert ronda, és veszítenének a képek az értékükből.

Vagy ha valaki eltulajdonítaná, mit lehet tenni? Kell egyáltalán ilyesmitől tartanom?

2014. dec. 30. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Abból kell kiindulni, hogy ami a monitoron megjelenik, az vihető, slussz.
2014. dec. 30. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nagyon utálják devin a rajzlopást, simán jelentheted, ha előfordul, és a moderátorok intézkednek, de akár a hisztit is kiverheted, és a rajongóid akcióba lépnek - viszont ez egy gyerekesebb megoldás.
2015. jan. 1. 22:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, csak lehet jobb megelőzni az ilyesmit

Köszi a válaszokat

2015. jan. 2. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
felírhatod a kép sarkára a deviantartos profilod címét(sokan csinálják ezt), így ha el is viszik, aki megnézi a képet, visszatalál hozzád
2015. jan. 2. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
(előző vagyok) belinkeled, megnézhetem a rajzaid? :3
2015. jan. 2. 20:52
 6/7 A kérdező kommentje:

[link]

Szerintem még nem vagyok olyan szinten, hogy aggódnom kelljen ilyesmi miatt, csak hát ugye jobb az elővigyázatosság, a kép sarka-ötletre meg gondoltam már, de ha valaki nagyon akarja, úgyis el tudja tüntetni onnan, pont azért mert a kép sarkában van :/

De azért köszi a segítséget

2015. jan. 3. 14:52
 7/7 anonim válasza:

Én paint-tel a kép közepére vagy más jól látható helyre berakom a profilom linkjét.

Ha közepén van, nem tudják levágni, mert nem maradna sok a képből.

Photoshoppal esetleg eltüntethetik, de nem mindenki bajlódna vele több órát.

2015. jún. 9. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!