Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Normális 10megás internetnél...

Normális 10megás internetnél a 100as ping?

Figyelt kérdés
ha játszok valamilyen netes játékkal (csgo,lol stb.) alapból 80-120as pingem van... ha nézek egy youtube videót vagy épp élő streamet akkor már akkor már akár 200 is és feltünően belassúl a net. speedtesten 22-30ms-t ír pingnek, ezért nem tudom mire vélni..
2014. dec. 28. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi köze a net sebességének a pinghez, lehet egy 1 megabites netnek is 2 ms a válaszideje. Speedtest normális pinget mér, akkor szoftveres gond van.
2014. dec. 28. 21:09
 2/7 jan1k4papa ***** válasza:
Hanyan wifiztek ?:)
2014. dec. 28. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:

A pingnek semmi köze sincs az internetsebességhez, az inkább a vonal terheltségétől/igénybevételétől függ, illetve a szállítóközegek minőségén, terheltségén.

Az se biztos, hogy az internetednek van akkora pingje, hanem pl a belső hálózatodnak (Wifi).

2014. dec. 28. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, gratulálok a felfedezéshez, a videók nézése miatt nem tud minden más akadálytalanul áramolni. Gondolom te is 6 emberrel együtt szoktál átmenni a szűk ajtón.
2014. dec. 28. 21:25
 5/7 A kérdező kommentje:
1-2 hete jelentkezett ez a probléma, wifivel és anélkül is ugyanez a helyzet. megpróbáltam úgy hogy kivettem a routert és simán a modemmel is ugyanekkora volt a pingem. a videónézés közbeni nagy ping meg nem megszokott 2014be szerintem
2014. dec. 28. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazából ez a szolgáltató hibája és a mai gány szolgáltatóknál ez normális.
2014. dec. 28. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
A fizika túl mainstream #yoloswag
2014. dec. 28. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!