Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudok szerezni nCore...

Kisbakkara kérdése:

Honnan tudok szerezni nCore meghívót?

Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 19:24
 1/8 anonim válasza:
97%
Ugy h a haverod mar Ncore-os es kuldd neked:-)
2014. dec. 28. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Aki meghívót küld egy másik félnek az felelősséget vállal érte hogy betartja a szabályokat.Így ismeretlenben mit vársz? Ha hanyag vagy és tojsz az egészre repül veled együtt a meghívó is.Ennek tükrében gondolkodj.
2014. dec. 28. 19:42
 3/8 anonim válasza:
100%
2-es 1-es vagyok ugyanigy latom ezert csak kozeli baratnak kuldtem akit telleg ismetek es tudom h betartja a szabalyokat.
2014. dec. 28. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Ismerős által, itt kevés rá az esélyed, hogy küldjön valaki.
2014. dec. 28. 21:29
 5/8 anonim válasza:
100%
És akinek nincs ismerőse regisztrálva NCore-n az mihez kezdjen? :-) Honnan szerezzen meghívót X.Y., ha jóformán csak és kizárólag ismerősök által lehet NCore meghívót szerezni? :-)
2014. dec. 28. 22:23
 6/8 anonim válasza:
33%
Főleg a falusiaknak nagyon gáz ez a meghívásos rendszer NCore-n, akiknek alig-alig van városi ismerőse. :-D Főleg a városiak privilégiuma az NCore. A többieknek ott a The Pirate Bay.
2014. dec. 28. 22:25
 7/8 anonim válasza:
100%
Most komolyan? Én meg nem tudom lepasszolni őket. Amúgy a barátaidtól tudsz, ismeretlenektől nem nagyon, mert ha csal, akkor én is repülhetek.
2014. dec. 30. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom, az utolsóelőtti válasz nagyon vicces :DDDDDD idióta
2015. máj. 24. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!