Nokia Lumia 635 Microsoft fiók hogyan?
Először is Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Van egy olyan gondom,hogy:
Nekem régóta Lumia 800-am van.Párom vett egy Lumia 635-öst.Valamelyik nap,le akartunk tölteni,egy játékot,de fiók címet kér,azaz Microsoft fiók email címet.Én kis buta,gondoltam,bejelentkezem az én Microsoft fiókommal,a telefonján.Na ekkor történt a nagy baj.Az én telefonszámaimat átmásolta az ő telefonjára,az ő számait az én telefonomra.Na ezt a kavalkádot úgy bírtam megszüntetni,hogy átírtam a fiókom,jelszavát.Csináltam a páromnak egy új Microsoft fiókot,ami jó az Onedrive-hoz is elméletileg/nekem jó hozzá/.És most jön a GOND!Nem tudom kitörölni a régi email címet.A jelszó mező üres,de nem akarok jelszót beírni,törölni akarom,de egyszerűen nem tudom.A régi fiókomat nem akarom törölni,mert azt használom.Hogy lehetne kitörölni azt az email címet onnan?
A mellékelt fotón,a Microsoft email címet kellene kitörőlni.Ami alatta van az az új Microsoft email cím,de folyamatosan csak szinkronizál,és nem történik semmi.
Ha valaki tudna segíteni,nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm ha valaki próbál segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!