Davyd921 kérdése:
Kültéri UTP kábelt szeretnék vásárólni?
Figyelt kérdés
Két ház közé kénne megoldani de nekem csak 70 Méter kénne és belső hálózatótt ugy kialakítani hogy az egyik gép fixen csatlakózonn az 1gépbe nincs közte router!!es az adott helysegbe csak egy kabel megy azt hogyan lehet megosztani.2014. dec. 27. 13:42
1/2 anonim válasza:
Nekem az invitel tök ugyanolyan kábelt rakott kívülre is, mint belülre, és nincs is vele semmi baj. Szerintem nincs külön kültéri meg beltéri kábel, hanem ugyanaz jó ide is, oda is. Végül is műanyag, nem korhad el, nem is ázik be.
2/2 anonim válasza:
A szigetelés a fontos. Ilyen hosszút és jól szigeteltet általában nem kapni szerelt kivitelben, tehát azt nektek kell majd megoldanotok. De általában az is célravezető, ha ti magatok tekertek még rá plusz szigetelést. A megosztás switchel lehetséges, azon át is látni fogják egymást a gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!