Hogy lehet új helyet létrehozni, Facebookon?
Figyelt kérdés
Helyszín hozzáadása ugye... beírom, amit ott szeretnék látni, de mivel ilyen hely még nem létezik, beadja az új hely hozzáadása ablakot, eddig semmi gond! Aztán megadom a paramétereket, amiket kér a Facebook: hely, cím, kategória, stb.... de nem engedi elmenteni. Vki tudna segíteni ebben?2014. dec. 27. 11:37
1/1 terezpitykez válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne. Én látszólag el tudtam menteni, de még így sem tudok az adott helyről bejelentkezni, leszámítva az első alkalmat. Olyan mintha továbbra sem lenne a rendszerben az újonnan megadott hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!